Personvernerklæring for Digimax

Dette er personvernerklæringen til Digimax, og den beskriver hvordan vi samler inn, bruker, beskytter og deler dine personlige opplysninger. Vi tar personvernet ditt på alvor og streber etter å beskytte dine personlige opplysninger på best mulig måte.

Innsamling av Personlige Opplysninger:

Vi samler inn personlige opplysninger når du besøker vår nettside, fyller ut skjemaer eller kontakter oss via e-post eller telefon. Dette kan inkludere informasjon som navn, kontaktinformasjon, firma, stilling og andre relevante opplysninger.

Bruk av Personlige Opplysninger:

Vi bruker de innsamlede opplysningene til å forstå dine behov, besvare dine henvendelser, tilby deg våre tjenester og forbedre din brukeropplevelse. Dine opplysninger kan også bli brukt til å sende deg relevant informasjon, nyhetsbrev eller markedsføringsmateriale, men kun hvis du har samtykket til dette.

Deling av Personlige Opplysninger:

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det er nødvendig for å utføre våre tjenester eller på grunn av juridiske forpliktelser. Vi tar alle nødvendige skritt for å sikre at dine opplysninger behandles konfidensielt og i samsvar med gjeldende personvernlover.

Informasjonskapsler og Teknisk Informasjon:

Vi kan samle inn informasjon ved hjelp av informasjonskapsler (cookies) og lignende teknologier for å forbedre brukeropplevelsen på vår nettside. Denne informasjonen kan omfatte teknisk data som IP-adresse, nettlesertype, enhetstype og besøkte sider. Du kan tilpasse innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren din.

Dine Rettigheter:

Du har rett til å be om innsyn i hvilke personlige opplysninger vi har om deg, korrigere unøyaktigheter, be om sletting av opplysninger og begrense behandlingen av dataene dine. Du kan også trekke tilbake samtykke til markedsføringskommunikasjon når som helst.

Sikkerhet:

Vi tar sikkerheten til dine personlige opplysninger på alvor og bruker bransjestandard sikkerhetstiltak for å beskytte dem mot uautorisert tilgang, endringer eller ødeleggelse.

Kontakt Oss:

Hvis du har spørsmål om vår personvernerklæring, behandlingen av dine personlige opplysninger eller ønsker å utøve dine rettigheter, vennligst kontakt oss via hei@digimax.no

© 2023 Digimax. All rights reserved.